ett stycke skengalopp..

Vad hände..
Ute och rider på den röda med mamma och den lilla vita..plötsligt dycker en älg upp..så alla kastar sig åt sidan,mamma trillar av och lilla vita..jippiiii frihet och sticker iväg i full fart med en Anna med långa tyglar och utan stigbyglar på en röd vildning...
får tillslut stopp på den röda..då vänder den vita och tar full galopp mot oss..det röda blir rädd och backar ner i ett dike..
mamma får tag i den vita, hoppar upp sen rider vi vidare...

ett stycke skengalopp och en älg blev hög samling och flera öppnor..så det kan gå=) tack Chaplin den bästa ridturen någonsin!!

längtar till sommaren...


en underbar häst..





jag svävar på moln..stundvis

livet utanför hästarna är besvärligt men vad gör det när en kvällsritt i gnistrande snö på en Max som helt plötsligt har börjat förstå hela grejen..just då känns det väldigt bra. Kan kallas medicin för själen!

svår ridadag..

det var klampor som härjade..suck längtar till 31 då kommer hovis!
Men red iallafall en superspeedad Chaplin idag, men det positiva var att istället för att gå med huvudet i skyn gick han ner med det!!!! Han gick nästan en samlad småtrippande trav..nästan synd att avbryta..men då och då hoppade han till och då var det halt pga klamporna..
Fick hoppa av han och öva på att kratsa hovarna på en väg mellan två blåsiga fält med halvgalen häst..jaja det är bra övning det med, inte bara ridning som ska fungera! Sedan blev det öva på öppna till fots..gick skapligt=)
Chicken fick en ridtur med mamma..fjantade runt ett tag men sen när mamma hoppade upp gick han i full fart framåt! Han är en vinterhäst!
Kommer nog bli en lugn vecka med hästeriet, då min skola startar upp den här veckan..saknar tid!!!
hödags!!
mums..
hittade den här i en kopp=)


gott nytt år!!

Tillbaka på hästryggen igen efter vintersemester. Det är halt och det klampar sig under hovarna men jag har fått tre underbara ritter. Chaplin, Sanni och Max Speed..det är kallt men hästarna är pigga och det är underbart vackert ute!
öhh
Vill ha godis av matte=)
vi jobbar på det=)
men vi har kul under tiden=)
det finns ju potential=)

RSS 2.0